Suomi
Gamereactor
uutiset
Warhammer 40,000: Darktide

Warhammer 40,000: Darktide pyörii 4K-tilassa ja 60 freimin nopeudella Xbox Series X:llä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Mikäli olet joskus pelannut yhteistyöpohjaista toimintapeliä nimeltään Warhammer: Vermintide 2, niin tiedät sen olevan todella näyttävä. Syyskuun 13. päivänä saamme henkisen jatko-osan nimeltä Warhammer 40,000: Darktide, joka sijoittuu Warhammer 40K -universumiin. Se julkaistaan PC:lle ja Xbox Series S/X:lle.

Koska viimeinen sukupolvi on jäämässä taakse, on ruotsalaisen Fatshark-studion keskityttävä vain Series S/X:ään konsolien joukossa. Tällöin on lupa odottaa korkealaatuista grafiikkaa, eikä tämä kerta tee poikkeusta. Suunnittelujohtaja Victor Magnuson antoi äskettäin haastattelun SegmentNext-sivustolle ja totesi seuraavaa:

"Series X:ssä peli toimii 60 freimin nopeudella ja 4K-laadulla. Xbox Series S:n kohdalla luvut ovat 1080p/1440p ja 60 freimiä sekunnissa."

Magnusonilta kysyttiin myös, mikä on hänen mielestään suurin etu, että peli on heti ensimmäisenä päivänä Game Pass -palvelussa. Näin hän vastasi:

"Gamepassiin kuulumisen suurin etu on se, että se tuo pelimme heti pelaajien saataville. Peli, joka on riippuvainen elävästä pelaajapohjasta, lähtee toden teolla menestymään palvelun myötä. Tätä voi kuvailla valtavaksi voitoksi."

Warhammer 40,000: Darktide

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä