Suomi
Gamereactor
uutiset
Warhammer 40,000: Dawn of War III

Warhammer 40,000: Dawn of War 3 paljastettiin

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Sega on tänään kertonut ilouutisen Warhammer 40,000: Dawn of War -sarjan ystäville. Yhtiö paljasti iltapäivällä, että Relic Entertainmentin kehittämä sarja saa jatkoa.

Warhammer 40,000: Dawn of War III ei vielä saanut julkaisupäivää, mutta pelin paljastustrailerin voi katsoa alta. Kyseessä on nimestään huolimatta jo kahdeksas osa sarjaan, joka käynnistyi jo 1997. Sarja on myynyt historiansa aikana yli seitsemän miljoonaa kappaletta.

Uusimmasta osasta luvataan kautta aikain suurinta niin laajudeltaan kuin yksiköiltäänkin. Dawn of War III:n vastaava tuottaja Stephen MacDonald kuvaili uutuutta lehdistötiedotteessa seuraavasti:

"This is the Dawn of War that fans have been waiting for. Our biggest units ever? Check. Giant orbital lasers? Check. Base-building, epic heroes, huge battles, it's all in there. Get ready for the biggest Dawn of War yet. For the Emperor!"

HQ
Warhammer 40,000: Dawn of War IIIWarhammer 40,000: Dawn of War IIIWarhammer 40,000: Dawn of War III
Warhammer 40,000: Dawn of War IIIWarhammer 40,000: Dawn of War III
Warhammer 40,000: Dawn of War III

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Annihilation mode saapui Dawn of War 3:een

Annihilation mode saapui Dawn of War 3:een

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Relic ja Sega julkaisevat Annihilation-pelimuodon Warhammer 40,000: Dawn of War 3:een tänään 20. kesäkuuta. Annihilation on osa muuta päivitystä, jolla parannetaan peliä....

0
Tsekkaa Dawn of War III:n avausvideo

Tsekkaa Dawn of War III:n avausvideo

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Warhammer 40,000: Dawn of War III on kohta täällä. Jos kuitenkin odotuksen tuska on "iha mahoton" kestää 27. huhtikuuta asti niin tsekkaa alta pelin avaava välivideo...Ladataan seuraavaa sisältöä