Suomi
Gamereactor
sarjojen arviot
Westworld - Sæson 3

Westworld, 3. kausi

On aika arvioida koko kolmas kausi.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Westworldin ensimmäinen kausi oli tärkeä vaihe televisiosarjojen historiassa. Tällöin kävi ilmi, että sarja pystyy kilpailemaan laadussa kovimpien elokuvien kanssa. Samalla osoitettiin sekin, että HBO:lla on tarjota muutakin kuin Game of Thrones. Westworldin toinen kausi ei päässyt samoihin sfääreihin kuin se ensimmäinen kausi. Entä sitten kolmas?

Westworldin kolmas kausi laajentaa joka suuntaan, ja kieltäytyy toistamasta menneitä virheitä. Tuloksena on selkeä parannus verrattuna toiseen kauteen, mutta ei siltikään sitä, mitä odotin.

Westworld - Sæson 3Westworld - Sæson 3
Tämä on mainos:

On elähdyttävää nähdä kolmannella kaudella sitä maailmaa, jossa ihmiset elävät. Melkein Cyberpunkin tyylinen maailma on saatu hienosti elämään niin yksityiskohdilla kuin väreilläkin. Rakenne on aiempaa lineaarisempi, ja tätä on pidettävä pelkästään positiivisena asiana.

Kuten jo tuli sanotuksi, kolmas kausi on edistysaskel verrattuna edelliseen kauteen. Harmillisesti joihinkin vanhoihin sudenkuoppiin astutaan jälleen, ja samalla tehdään uusia mokia. Monet henkilöhahmot tuupataan jonnekin taustalle, jolloin heistä tulee vain passiivisia tarinan seuraajia. Lisäksi dialogista liian suuri osuus on jollain tavalla taustoja selittävää, eikä niinkään tarinaa edistävää. Mukana on liikaa takautumia ja liikaa toistoa.

Onneksi noin pääasiassa Westworldin kolmas kausi on onnistunut irtiotossaan toisesta kaudesta. Tappelukohtaukset ovat näyttäviä, lavasteet upeita ja kaikkiaan kolmas kausi asettaa pöydän valmiiksi tulevia kausia varten.

Westworld - Sæson 3Westworld - Sæson 3
Tämä on mainos:
Westworld - Sæson 3Westworld - Sæson 3Westworld - Sæson 3
06 Gamereactor Suomi
6 / 10
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä