Suomi
Gamereactor
lifestyle

WhatsApp haastaa Ison-Britannian hallituksen yksityisyydestä ja salauksesta

WhatsApp uskoo, että uusi Internet-laki voi heikentää verkkoyksityisyyttä samalla tavalla kuin Iran, Brasilia ja Intia.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

WhatsApp-viestipalvelun johtaja Will Cathcart on matkustanut Yhdistyneeseen kuningaskuntaan yrittääkseen väittää vastaan hallituksen lakiesitystä, joka voisi kohdistua yksityisyyteen verkossa.

Lakiesitys on kestänyt jopa äärimmäisessä sotkussa, joka brittiläisestä politiikasta on tullut viime vuosina, ja se yrittää sisältää useita menetelmiä haitallisen sisällön lopettamiseksi sosiaalisessa mediassa. Se haluaa myös asettaa suuret teknologiayritykset vastuuseen sivustojensa sisällöstä.

Cathcartin huolet tulevat esiin siellä, missä lakiesityksessä vaaditaan, että yritykset käyttävät "akkreditoitua tekniikkaa" tunnistaakseen lasten hyväksikäyttösisällön, joka lähetetään julkisesti ja yksityisesti heidän alustoillaan. Cathcart väittää, että tätä tekniikkaa ei yksinkertaisesti ole olemassa, mikä tarkoittaa, että ainoa tapa noudattaa lakia olisi rikkoa päästä päähän -salaus.

Tämä johtaisi siihen, että muutamat yritykset kävelisivät sen sijaan, että rikkoisivat salauksensa, mikä vaarantaisi käyttäjien yksityisyyden.

Tämä on mainos:

Mitä luulet?

Kiitos, Wired.

WhatsApp haastaa Ison-Britannian hallituksen yksityisyydestä ja salauksesta
Tämä on mainos:


Ladataan seuraavaa sisältöä