Suomi
Gamereactor
uutiset
Wicked

Wicked: Part One vetäytyy tulevasta taistelusta Moana 2:ta vastaan ​​päästäkseen Colosseumiin Gladiator 2:n kanssa

Kuuluisan näytelmän iso näyttösovitus saapuu odotettua aikaisemmin.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Monet todella suuret elokuvat haluavat tehdä debyyttinsä tulevana marraskuuna. Odotettavissa on Moanan jatko-osa 27. marraskuuta, mikä viimeaikaisten animaatioelokuvien lipputulotrendien perusteella voisi olla varma veto erittäin suurelle avausviikonlopun yleisölle ja teatterikierrokselle. Tämä on myös epäilemättä syy, miksi Universal on päättänyt viedä eteenpäin Wicked: Part Onen julkaisua.

Sen sijaan, että Wicked kävisi taisteluun Moana 2 -elokuvaa vastaan, kuuluisan näytelmän suuren ruudun sovitus pyrkii vaihtamaan iskuja Ridley Scottin odotetun jatko-osan, Gladiaattori 2:n kanssa, sillä nyt näiden kahden elokuvan ensi-ilta on samana päivänä: marraskuun 22:ntena.

Kuten Variety huomauttaa, tämä on luultavasti siksi, että Wicked ja Moana 2 ovat molemmat musikaaleja, jotka on suunnattu samanlaiselle naisväestölle.

Yksi vaihtoehto on tietysti hankkia liput molempiin esityksiin, kuten moni teki Barbien ja Oppenheimerin kohdalla viime kesänä, kun molemmat rainat debytoivat samana päivänä. Joten odotetaanko tässä molemminpuolista vetoa puolin ja toisin - se jää nähtäväksi.

Kumpaa aiot katsoa avauspäivänä? Gladiaattori 2 vai Wicked: Part One?

Wicked

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä