Suomi
Gamereactor
uutiset
Ninja Gaiden 3: Razor's Edge

Wii U:n Ninja Gaideniin lisäyksiä

Ayane pelattavaksi, uusia alueita

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Team Ninja on paljastanut tarkempaa tietoa Ninja Gaiden 3: Razor's Edgeen tulevista muutoksista. Vaikka peli pääpiirteissään pohjautuukin Ninja Gaiden 3:een, jouluksi tuleva Wii U -versio sisältää useita lisäyksiä ja päivityksiä alkuperäiseen verrattuna.

Mukaan on esimerkiksi lisätty uusi luku Ayanen näkökulmasta. Hahmo esiintyi alkuperäisessä pelissä vain lyhyelti välinäytöksessä, mutta Razor's Edgessä tämä on pelaajien ohjastettavissa omine aseineen ja Ninpo-hyökkäyksineen. Ayane on Ryun kanssa pelattavissa myös co-op-moodissa.

Jokaiseen lukuun on lisätty piilotettu Test of Valor -taisteluareena, johon voi päästä löytämällä tarvittavat kristallikallot. Areenat vyöryttävät päälle vihollisaaltoja ja klassisia Ninja Gaiden -pomovastuksia uusin liikkein.

Mielenkiintoisesti Wii U -versio palauttaa sarjaan vihollisten kyvyn pistää kampoihin, vaikka nämä olisivat kuolettavasti haavoittuneita. Tämä lisää haastavuutta ja vaatii pelaajia pysymään liikkeessä.

Mukana on myös mahdollisuus käyttää Karma-pisteitä aseiden ja Ninpojen päivityksiin, uusien liikkeiden opetteluun ja HP-mittarin pidentämiseen. Inventaariota voi puolestaan käyttää Gamepadin kosketusnäytöllä pysäyttämällä peliä.

Tsekkaa alta pelin tuore traileri.

HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

8
Ninja Gaiden 3: Razor's EdgeScore

Ninja Gaiden 3: Razor's Edge

ARVIO. Kirjoittaja Leevi Rantala

Tylsällä partaterällä on paha höylätä. On korkea aika tarkistaa, kuinka teräväksi superninja Hayabusan seikkailu on viilattu Wii U:lle.Ladataan seuraavaa sisältöä