Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Devil's Third

Wii U:n yksinoikeus Devil's Third ilmestyy elokuussa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Wii U:n yksinoikeuspeleihin lukeutuva Devil's Third on saanut pitkän odotuksen jälkeen julkaisupäivän. Nintendo paljasti Twitterissä, että peli saapuu Euroopassa kauppoihin 28. päivä elokuuta. Japanissa se lanseerataan jo elokuun 4. päivä.

Asiasta kertoi pelin pääsuunnittelija Nintendon Youtube-kanavalla, jonka ohessa pelistä näytettiin myös uutta yksin- ja moninpelikuvaa. Videon voi tarkistaa itse kukin tästä linkistä. Toivon mukaan Devil's Third on myös mukana ensi viikolla E3-messuilla, jolloin saisimme kuulla milloin peli iskee vihdoin myös kotimarkkinoille.

Devil's Third

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Devil's ThirdScore

Devil's Third

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Tunti turpiin ja toinen ammuskellen. Teron arviossa Wii U:n uusi yksinoikeuspeli.

1
Nintendo lopettaa Devil's Thirdin nettipelit

Nintendo lopettaa Devil's Thirdin nettipelit

UUTINEN. Kirjoittaja Arttu Rajala

Nintendo on ilmoittanut tänään, että Wii U:n yksinoikeuspelin Devil's Thirdin moninpelit ovat pian historiaa. Yhtiö aikoo lopettaa moninpelipalvelimet vuoden lopussa ja...

0
Devil's Third

Devil's Third

ENNAKKO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Tomonobu Itagakin ikuisuusprojektin julkaisu on jo aivan ovella.Ladataan seuraavaa sisältöä