Suomi
Gamereactor
uutiset
The Witcher 2: Assassins of Kings

Witcher 2:n ehostukset nyt PC:lle

Xbox 360 -versio myyntin tänään

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

The Witcher 2: Assassins of Kings ilmestyy tänään Xbox 360:lle ehostettuna Enhanced Editionina. Samalla konsoliversion uudistukset tuodaan alkuperäiseen PC-versioon päivityksen muodossa.

Kehittäjä CD Projekt kertoo, että Enhanced Edition -päivitys on nyt ladattavissa pelin Launcher-ohjelman kautta. Steam-päivitys on tulossa.

CD Projekt tarjoaa lisäksi maksutonta, DRM-vapaata varmuuskopiota GOG-latauspalvelunsa kautta. Kopio on automaattisesti Enhanced Editionia vastaava.

Enhanced Edition sisältää neljä tuntia uutta sisältöä ja yli sata parannusta. Lue Matin arvio Xbox 360 -versiosta tästä.

The Witcher 2: Assassins of Kings

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Nappaa The Witcher 2 ilmaiseksi Xbox Onelle

Nappaa The Witcher 2 ilmaiseksi Xbox Onelle

UUTINEN. Kirjoittaja Arttu Rajala

Major Nelson on julkistanut 10 uuden Xbox 360 -pelin listan, jotka liittyvät Xbox Onen yhteensopivuuden piiriin. Koko listan voi katsoa alta, mutta merkittävin näistä...

Kokeile The Witcher -sarjaa ilmaiseksi

Kokeile The Witcher -sarjaa ilmaiseksi

UUTINEN. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Eikö Titanfallin betakutsua ole kuulunut? Kaipaatko viikonloppuun jotain muuta pelattavaa? Steamissä voi tänä viikonloppuna pelata The Witcheriä ilmaiseksi.

The Witcher kirjoissa ja peleissä

The Witcher kirjoissa ja peleissä

ARTIKKELI. Kirjoittaja Markus Hirsilä

The Witcher on viime vuosien suosituimpia roolipelisarjoja. Markus Hirsilä syventyi sarjan lähdemateriaalina toimiviin Noituri-kirjoihin ja peilaa pelejä niihin.Ladataan seuraavaa sisältöä