Suomi
Gamereactor
esports
Call of Duty: Warzone 2

World Series of Warzone tekee paluun

1 miljoona dollaria on linjalla, josta joukkueet ympäri maailmaa taistelevat.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Activision on ilmoittanut, että sen World Series of Warzone turnaus tekee paluun tänä vuonna ja itse asiassa laajenee prosessin aikana. Call of Duty: Warzone 2.0 -turnauksessa on jaossa 1 miljoona dollaria, ja 34 joukkuetta ympäri maailmaa pääsee taistelemaan siivusta siitä.

Turnaus alkaa alueellisilla karsinnoilla, joissa 14 joukkuetta EMEA-alueelta, 14 joukkuetta Pohjois-Amerikasta, 1 joukkue APACista, kolme joukkuetta LATAM Northista ja kaksi joukkuetta LATAM Southista etenevät ja ansaitsevat paikan Global Final kauden lopussa. Kaikki joukkueet koostuvat trioista.

Koska WSoW: llä on maailmanlaajuinen painopiste, näet alla olevasta grafiikasta, miten muoto ja pätevyys on esitetty. Pisteytyksen mukaan Activision on paljastanut, että uusi järjestelmä on otettu käyttöön, jossa pelin sijoittelu toimii kertoimena kunkin pelin aikana ansaittujen eliminointien määrälle, minkä pitäisi kannustaa joukkueita metsästämään tappoja sen sijaan, että pelaisivat pääasiassa asema- ja otteluvoitoista.

Call of Duty: Warzone 2

Kuten aiemminkin, Global Final sisältää myös #SoloYolo turnauksen, jossa jaetaan vielä 50 000 dollaria kyseisen ottelun soolovoittajalle.

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä