Suomi
Gamereactor
esports
League of Legends

Worlds 2023 järjestetään Etelä-Koreassa

Mutta MSI 2023 on tulossa Lontooseen.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Riot Games on ilmoittanut vuoden 2023 League of Legends -kilpailutilan suurimpien turnausten paikat. Uuden kauden alkamisen kunniaksi ilmoitettu Riot on paljastanut, että Mid-Season Invitational on tulossa Lontooseen tänä vuonna, ja Worlds järjestetään Etelä-Koreassa.

Tämän lisäksi on paljastettu muutamia muotomuutoksia. MSI 2023:ssa on läsnä 13 joukkuetta (11:stä ylöspäin), ja tämän vuoksi Play-In Stage ja Bracket Stage ovat molemmat kaksinkertaisia eliminointeja. Play-Insissä on myös kahdeksan joukkuetta läsnä (yksi LEC:n, LCS:n, LPL:n, LLA:n, CBL:n, PCS:n, VCS:n ja LJL:n alueellisista liigoista). LEC:n, LCS:n ja LPL:n ylimmät siemenet sekä LCK:n kaksi parasta siementä menevät kaikki suoraan Bracket Stagelle.

League of Legends

Mitä tulee Worlds 2023:een, tässä nähdään 22 joukkuetta, jotka kilpailevat kolmessa pelivaiheessa; Play-Ins, Swiss ja Knockouts. Tämän lisäksi ennen Worldsin päätapahtumaa on uusi karsintataso nimeltä Worlds Qualifying Series, joka antaa isompien divisioonien alemman siemenen joukkueille mahdollisuuden päästä Etelä-Koreaan pääturnaukseen.

Mitä mieltä olet MSI: n ja Worldsin uusista muodoista ja isäntäpaikoista?

Aiheeseen liittyviä tekstejä

League of LegendsScore

League of Legends

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

League of Legends voisi olla viihdyttävä ja haastava joukkuepeli, mutta se on julkaistu tyystin ennen aikojaan.Ladataan seuraavaa sisältöä