Suomi
Gamereactor
uutiset
World of Warcraft: Wrath of the Lich King

WoW aikoo sallia takinkääntämisen

Tarvitaan vain rahaa ja rodunmuutos

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Blizzard kohautti World of Warcraft -pelaajia alkuviikosta kertomalla, että lähitulevaisuudessa pelaajille aukeaa mahdollisuus siirtää hahmoja Hordelta Alianssille tai päin vastoin. Tarkoituksena on, että ne pelaajat, joiden kaverit löytyvät sodan väärältä puolelta voivat siirtyä pelaamaan kamujen kanssa joutumatta levelöimään uutta hahmoa alusta asti. Sekä innostusta että epäilevää käninää herättänyt uutinen sai Blizzardin tarkentamaan alkuperäistä ilmoitusta nopeasti. Vihollisleiriin siirtyminen tulee toimimaan seuraavilla rajoituksilla:

- Siirrettävän hahmon rotu on muutettava johonkin vastapuolen rotuun, jolle hahmon luokka sallitaan. Taureenidruidista tulee siis aina Night Elf, maagi saa valita useammasta vaihtoehdosta.

- Jos vaihtaa takaisin, rotu palautuu alkuperäiseksi.

- Vaihtoja tullaan rajoittamaan jotenkin, jotta niitä ei tehtäisi jatkuvasti ja jotta palvelintasapaino säilyisi.

Hinnoittelusta tai palvelun muista tarkoista rajoituksista ei vielä ole päätöstä. Siirrettyjen hahmojen varusteet, Achievementit, Reputation-suoritukset ja muut on kuitenkin tarkoitus peilata niin tarkasti kuin mahdollista.

World of Warcraft: Wrath of the Lich KingWorld of Warcraft: Wrath of the Lich KingWorld of Warcraft: Wrath of the Lich King

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä