Suomi
Gamereactor
lifestyle

WWE yhdistyy UFC:n kanssa luodakseen valtavan viihdebrändin

Sanotaan, että fuusio luo viihdejätin, jonka arvo on 21 miljardia dollaria.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

WWE:n myynti näyttää olevan valmistumassa, ja sopimuksen on määrä valmistua vuoden 2023 jälkipuoliskolla. The Hollywood Reporterin mukaan urheiluviihdejätti ja UFC:n emoyhtiö Endeavour tekivät asioista virallisia tänä maanantaina ja antoivat jälkimmäiselle 51 prosentin määräysvallan sulautumisen luomassa uudessa brändissä.

Endeavourin toimitusjohtaja Ari Emanuel johtaa tätä uutta yritystä ja jatkaa samalla rooliaan Endeavourissa. Vince McMahon, WWE: n hallituksen puheenjohtaja, joka erosi häpeällisesti vuonna 2022, toimii uuden yrityksen toimitusjohtajana. Dana White jatkaa rooliaan UFC: n presidenttinä, ja WWE: n Nick Khan saa saman tittelin, mutta WWE: lle.

"Yhdessä UFC: llä ja WWE: llä on maailmanlaajuinen ulottuvuus, vaikuttava mittakaava ja monikanavainen jakelu", lukee yritysten lausunnossa. "Vuoden 2022 tilikauden lopussa UFC ja WWE saavuttivat 2.4 miljardin dollarin liikevaihdon ja 10 prosentin vuotuisen liikevaihdon kasvuvauhdin vuodesta 2019 lähtien."

Viime yön WWE Raw -jaksossa WWE: n luovan johtajan Paul Levesque AKA Triple H: n johtaja sanoi, että "sama WWE, jonka tunnet ja rakastat, ei ole menossa mihinkään", mikä osoittaa, että sopimuksella ei ole paljon vaikutusta tuotteeseen sellaisenaan.

Tämä on mainos:

Mitä mieltä olet sopimuksesta?

WWE yhdistyy UFC:n kanssa luodakseen valtavan viihdebrändin


Ladataan seuraavaa sisältöä