Suomi
Gamereactor
lifestyle

X ojia -ominaisuus vaaleja koskevien väärien tietojen raportoimiseksi

No, se poistetaan ainakin Yhdysvalloissa, jossa on * shekit * massiiviset vaalit hieman yli 12 kuukaudessa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Valeuutiset saattavat olla vain meidän kuolemamme. Niiden ihmisten määrä, jotka eivät vaivaudu lukemaan kunnolla tai välittävät vain kertomuksensa todistamisesta, kasvaa päivä päivältä, ja on käymässä yhä selvemmäksi, että tarvitsemme faktantarkistuksia, etenkin sosiaalisessa mediassa, jossa joku voi sanoa Joe Bidenin olevan lisko ja saada 10 000 ihmistä uskomaan siihen välittömästi.

Viimeisimmässä nerokkaassa liikkeessään näyttää siltä, että Elon Musk on poistanut X-ominaisuuden, jonka avulla ihmiset voivat ilmoittaa vaalien väärästä tiedosta. Tämän ei ole tarkoitus vaikuttaa EU: n käyttäjiin, mutta kun otetaan huomioon, että näyttää siltä, että Trump vs Biden 2: Electric Booglaoo on tulossa pian, tämä ei näytä hyvältä ajalta estää ihmisiä tarkistamasta tosiasioita.

Myös Australiassa on määrä järjestää suuri kansanäänestys ensi kuussa, ja Reset.Tech Australia selitti huolensa kirjeessä. "Nyt ei näytä olevan kanavaa raportoida vaaleihin liittyvää väärää tietoa, kun se löydetään alustaltasi", ryhmä sanoi.

Käyttäjät voivat edelleen ilmoittaa viesteistä vihamielisinä, loukkaavina tai roskapostina, mutta se ei näytä suodattavan väärää tietoa hyvin.

Tämä on mainos:
X ojia -ominaisuus vaaleja koskevien väärien tietojen raportoimiseksi


Ladataan seuraavaa sisältöä