Suomi
Gamereactor
uutiset

Xbox Game Pass Core vahvistettiin Xbox Live Goldin korvaajana

On aika sanoa hyvästit kaksi vuosikymmentä jatkuneelle Xbox Live Goldille, joka korvataan uudella tilauksella 14. syyskuuta.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Aiemmin raportoimme huhusta, että Microsoft aikoo romuttaa Xbox Live Goldin. Tämä oli taannoin ensimmäinen todella iso veto konsoliverkkopalvelusta, joka muun muassa tuki äänichattia kaikissa peleissä ja ominaisuuksia, kuten matchmaking-toimintoa. Siitä tuli myöhemmin standardi pelimaailmaan.

Xbox Live julkaistiin vuonna 2002 alkuperäiselle Xboxille, mutta siitä on tullut yhä merkityksettömämpi Game Passin julkaisun jälkeen. Nykyään palvelu sisältää online-moninpelin konsoleille ja usein erittäin huonon valikoiman kuukausittaisia ​​nimikkeitä, mistä on valitettu laajalti.

Nyt mainittu huhu on kuitenkin vahvistettu, ja on käynyt ilmi, että raportoimamme tieto piti paikkansa. Uusi palvelu, joka korvaa Xbox Live Goldin (ja myös Games with Goldin) on nimeltään Game Pass Core (lisätietoja saat napsauttamalla linkkiä). Se sisältää online-pelaamisen ohella melko hyvän valikoiman, johon kuuluu yli 25 hyvän vastaanoton saanutta ja muita loistavia pelejä. Kokoelmaa laajennetaan uusilla nimikkeillä kaksi tai kolme kertaa vuodessa. Tilaus säilyttää myös vanhan Xbox Live Gold -hintalapun ja siihen lukeutuu myös Game Passin mukana tulevat pelialennukset.

Mielestämme on edelleen outoa, että Xbox Game Passin standarditaso ei sisällä online-pelaamista (Game Pass Coressa ja Ultimatessa nämä ovat), ja uskomme Sea of ​​Thievesin ehdottomasti olevan Xbox Game Pass Coren pelien joukossa.

Mutta onko tämä lopulta askel oikeaan suuntaan vai mitä mieltä olet?

Xbox Game Pass Core vahvistettiin Xbox Live Goldin korvaajana


Ladataan seuraavaa sisältöä