Suomi
Gamereactor
uutiset

Xbox Games Showcase oli Microsoftin kaikkien aikojen katsotuin tapahtuma

"Olemme iloisia voidessamme todeta, että seitsemän päivää lähetyksemme jälkeen sitä on katsottu yli 92 miljoonaa kertaa."

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Olemme hieman yli kuukauden päässä Gamescomista Kölnissä, joka järjestetään 23.-27. elokuuta. Yksi vahvistetuista osallistujista on Microsoft, jonka markkinointipomo vihjasi aiemmin useaan otteeseen, että siitä "tulee erityinen vuosi" Xboxille kyseisessä tapahtumassa.

Olemme nyt saaneet mahdollisen vihjeen siitä, miksi Microsoft on päättänyt panostaa enemmän tapahtumaan tänä vuonna. He ovat nyt vahvistaneet Xboxin viime kuun Xbox Games Showcase -tapahtuman olleen virallisesti heidän "kaikkien aikojen katsotuin Xbox-ohjelmansa", jolla on yli 92 miljoonaa katselukertaa. Erittäin vahvan esittelyn ja sitä seuranneen Starfield Directin ansiosta heidän katsojamääränsä kasvoi 38 % viime vuoteen verrattuna.

Koska fanit näyttivät arvostavan käytettyä formaattia ja näkemäänsä, on helppo ymmärtää, miksi Microsoft haluaa julkaista vastaavaa enemmän. He ovat myös vahvistaneet, että voimme odottaa heidän "kaikkien aikojen suurimman osastonsa". olevan esillä Gamescomissa.

Microsoft sanoo, että heillä on "muutaman seuraavan viikon aikana lisää uutisia näyttelyssä esiteltävistä asioista, joten pysy kuulolla". Tämä toivottavasti tarkoittaa muutamia yllätyksiä. Kuten tavallista, Gamereactor vierailee Gamescomissa ja käsittelee kaikkea tapahtumassa tapahtuvaa, joten muista seurata meitä.

Mitä pidit Xbox Game Showcasesta, joka sisälsi nimikkeitä kuten Avowed, Fable, Forza Motorsport, Senua's Saga: Hellblade II, Starfield sekä ensimmäisen osapuolen julkistuksia, kuten Clockwork Revolution ja Towerborne? Mukana oli myös kolmannen osapuolen pelejä, kuten Cyberpunk 2077: Phantom Liberty, Like a Dragon: Infinite Wealth ja Star Wars Outlaws.

Xbox Games Showcase oli Microsoftin kaikkien aikojen katsotuin tapahtuma


Ladataan seuraavaa sisältöä