Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Minecraft

Xbox, Mojang ja Gigantti tarjoavat minecoineja vanhasta elektroniikasta

Rohkaistu siis kierrättämään.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ajan saatossa nurkkiin kertyy yhtä jos toistakin elektronista vehjettä, joita ei enää käytä. Nämä kannattaa tietenkin viedä keräykseen ja kierrätykseen eikä heittää roskikseen.

Nyt sitten Ruotsin Gigantti on ilmoittanut kampanjasta Urban Miner yhdessä Xboxin ja Mojangin kanssa. Ajatuksena on tuoda vanhat sähkölaitteet Giganttiin, ja saada minecoineja vastineeksi. Nämä voi sitten käyttää Minecraft Marketplacessa.

Toivottavasti käytäntö yleistyy muuallakin.

"We can't keep exploiting nature for new minerals, we need to start recycling and reusing materials we already have. In the Nordic countries, many of us have several old gadgets lying around. These old electronics are a gold mine when recycled properly. Electronic products contain environmental toxins that require special handling and Elgiganten must ensure that all the products we sell are collected and recycled.

Elgiganten collects more than 30,000 tonnes of electronic waste from customers. The waste is collected by local recycling partners, handled properly and reintroduced into the circular economy."

Minecraft

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Minecraft: Xbox 360 EditionScore

Minecraft: Xbox 360 Edition

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Minecraft on kaivanut tiensä vihdoin konsolille. Tero teki kaivoksissa pitkää päivää arviodakseen XBLA-uutuuden.

MinecraftScore

Minecraft

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

Minecraft on nyt virallinen, valmis ja julkaistu, mutta se onnistuu lunastamaan näistä titteleistä vain kaksi.Ladataan seuraavaa sisältöä