Suomi
Gamereactor
lifestyle

Xbox Series S -leivänpaahdin on todella todellinen, ja kyllä, se polttaa Xbox-logoja leivässäsi

Sitä myydään ilmeisesti tällä hetkellä vain Yhdysvalloissa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Jokin aika sitten alkoi kiertää raportti, jonka mukaan Xbox Series S -leivänpaahdin oli matkalla, mutta koska tuote ei saapunut hyllyille pian näiden raporttien jälkeen, monille näytti siltä, että se oli vain vähän suukapulaa. Se ei kuitenkaan ollut.

Kuten The Verge raportoi, Xbox Series S -leivänpaahdin on todellinen laite. Tällä hetkellä sitä myydään näennäisesti vain Yhdysvalloissa Walmartissa, mutta toivottavasti voimme odottaa laajempaa julkaisua myöhemmin.

Laite voi paahtaa yhden ison leipäpalan kerralla tai kaksi pienempää palaa, ja tämän prosessin aikana se todella polttaa Xbox-logon paahtoleipääsi, koska miksi se ei tekisi? Gadget muistuttaa myös pientä konsolia, jonka edessä on iso musta tuuletusaukko, ja paahtamisominaisuuksien osalta siinä on murualusta, kuusi ruskistamistasoa, LED-lähtölaskenta ja sulatuspainike. Se pystyy jopa käsittelemään erilaisia tuotteita, mukaan lukien vohvelit, englantilaiset muffinit ja luultavasti kaiken muun, mitä siihen mahtuu.

Leivänpaahdinta myydään tällä hetkellä hintaan 39.99 dollaria, ja se on ihanteellinen kumppani kaikille, joilla on Xbox Series X -minijääkaappi.

Tämä on mainos:
Xbox Series S -leivänpaahdin on todella todellinen, ja kyllä, se polttaa Xbox-logoja leivässäsi


Ladataan seuraavaa sisältöä