Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

LIVE
HQ
logo hd live | Counter-Strike 2
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   uutiset

   Xbox Series S/X -konsolin peliohjaimet on myyty loppuun Euroopassa

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ

   Microsoft rakastaa Xbox-ohjaimia ja julkaisee niitä usein eri väreillä ja teemoilla. Koska valittavana on niin monia eri vaihtoehtoja, voisi ajatella, että uuden hankkiminen olisi helppoa. Mutta näin ei ole juuri nyt.

   Sosiaalisessa mediassa on huomattu, ​​että Xbox Series S/X -ohjain on loppuunmyyty kaikkialla Euroopassa. Jopa perustason mustavalkoiset standardivaihtoehdot ovat myös loppu. Teimme nopean kyselyn Gamereactorin toimittajille ympäri Eurooppaa, ja saimme kaikki saman tuloksen: ei mitään, nada, niente, nichts. Edes Microsoft Store ei myy ohjaimia.

   Olimme yhteydessä Microsoftiin saadaksemme kommentin tästä saamatta vastausta, mutta yleensä tämä tarkoittaa ohjaimen päivittämistä.. Ei ole mikään salaisuus, että Microsoft on työskennellyt uuden Xbox Series S/X -ohjaimen parissa, jossa on haptinen palaute Playstation 5:n ohjaimen tapaan. Tällöin järkevä liike olisi tyhjentää vanhat ohjaimet varastoista ennen niiden korvaamista uusilla versiolla.

   Toisaalta kärsimme edelleen pandemiasta eri tavoin ja myös Venäjän sota Ukrainaa vastaan ​​aiheuttaa häiriöitä - tämä voi myös olla syy ohjainpulaan.

   Xbox Series S/X -konsolin peliohjaimet on myyty loppuun Euroopassa


   Ladataan seuraavaa sisältöä