Suomi
Gamereactor
uutiset
Helldivers II

Xbox Series X:n myynnit laskivat Euroopassa 47% helmikuussa

Toisaalta helmikuun iso voittaja pelimyynneissä oli Playstationin Helldivers II.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Games Industry on paljastanut Euroopan pelimyynnit helmikuun 2024 osalta. Helldivers II oli helmikuun myydyin peli niin fyysisenä kuin digitaalisena. Taakse jäivät niin EA Sports FC 24, Final Fantasy VII: Rebirth kuin Grand Theft Auto V.

Helldivers II:n tarkat lukemat eivät selvinneet, mutta myynneistä 56% oli PC:llä. Toisella viikolla myynti kasvoi 70%, kolmannella viikolla kasvua oli 3% ja neljännellä viikolla laskua 28%.

Helmikuussa konsolien myynti laski 14% verrattuna helmikuuhun 2023. PS5 laski ainoastaan 2%, Nintendo Switch 17% ja Xbox Series X (ja S) peräti 47%.

Pelien osalta helmikuu 2024 oli varsin odotettu. Kymmenen oarhaan joukossa olivat EA Sports FC 24, Final Fantasy VII: Rebirth, Grand Theft Auto V, Call of Duty: Modern Warfare III, Red Dead Redemption 2, Hogwarts Legacy, It Takes Two, Skull and Bones ja Need for Speed: Heat.

Nintendon pelien digitaaliset lukemat eivät ole tiedossa, mutta fyysisellä listalla sijalla 15. oli Mario vs. Donkey Kong. Sijalla 12. puolestaan oli Suicide Squad: Kill the Justice League.

Helldivers II

Aiheeseen liittyviä tekstejä

1
Helldivers II paukkuu mahtavastiScore

Helldivers II paukkuu mahtavasti

ARVIO. Kirjoittaja Toni Turunen

Helldivers II:n tyyppiselle toimintapelille on ollut valtavasti tilausta, mikäli julkaisua katsotaan linjoille rientäneiden pelaajamäärien osalta. Arrowhead Game Studios iski kultasuoneen tuoreella julkaisullaan, mutta se toi mukanaan myös ongelmia.Ladataan seuraavaa sisältöä