Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset

Xboxin syyskuun päivitys auttaa säästämään energiaa

Uudessa päivityksessä on paljon kiinnostavia uusia ominaisuuksia.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Microsoft on kertonut syyskuun päivityksen olevan linjoilla Xboxille. Perinteiseen malliin moinen tarkoittaa uusia ominaisuuksia, joista kaksi isointa ovat hauskoja ja varmasti elämää helpottavia.

Se ensimmäinen liittyy peliohjaimeen Xbox Elite Wireless Controller Series 2 - Core, joka on juuri julkaistu. Xbox-napin värin saa itse määrittää. Leikkimään eri vaihtoehdoilla pääsee PC:llä ja Xboxilla Xbox Accessories -sovelluksessa, kunhan peliohjain on langallisesti kiinnitetty. Twitteröijä Stallion83 näytti muutaman esimerkin Twitterissä.

Toinen uusi ominaisuus on Full library, jolla pääsee katsomaan kerralla kaiken, mikä on pelattavissa (Game Pass, Xbox Games with Gold, EA Play ja niin edelleen). Kirjaston pelejä voi myös suodattaa erilaisiin luokkiin aiempaa tehokkaammin esimerkiksi pelaajien lukumäärän, lajityypin ja konsolisukupolven perusteella.

Monen eri tallennustilan hallinta on aiempaa helpompaa, tai sitten voi antaa Xboxin itse päättää tallennuspaikasta.

Turn off after X minutes of activity tulee olemaan hyvä käytössä varsinkin tulevana talvena, sillä sen avulla säästyy mukavasti energiaa.

Lue lisää syyskuun päivityksestä Xbox Wiressa.

Xboxin syyskuun päivitys auttaa säästämään energiaa


Ladataan seuraavaa sisältöä