Suomi
Gamereactor
uutiset
Yakuza: Like a Dragon

Yakuza: Like a Dragon on pelisarjan menestynein osa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Yakuza-sarjan kaikki kuusi pääpeliä saivat maailmalla jokseenkin hyvän vastaanoton. Kaavaa muutettiin seitsemännessä pelissä Yakuza: Like a Dragon, joka saatiin ulos länsimaissa 10. marraskuuta 2020. Gamereactorin arvion pääsee lukemaan täällä.

Segan Shuji Utsumi on nyt kertonut japanilaiselle pelilehti Famitsulle, että Yakuza: Like a Dragon on pelisarjan ensimmäinen aidosti kaikilla alustoilla tuettu osa, ja kyseessä on (ehkä sen ansiosta) koko pelisarjan menestynein osa.

Samassa haastattelussa Utsumilta kysyttiin, aiotaanko jatkossa myös Persona-peleistään tunnetun Atlusin pelejä julkaista samaan aikaan kaikkialla maailmassa ja monelle eri alustalle. Utsumin mukaan moista sopii ainakin harkita, ja yrittää. Tulevaisuus voi siis tuoda Persona-pelit samaan aikaan Japanin kanssa myös länsimaihin, ja Playstationin ohella myös PC:lle, Xboxille ja Switchille.

HQ
Yakuza: Like a Dragon

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Yakuza: Like a Dragon saa jatkoa

Yakuza: Like a Dragon saa jatkoa

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Ryu ga Gotoku Studion Masayoshi Yokoyama on päättänyt kertoa, että hän on nyt se uusi päällikkö Yakuza- ja Judgment-pelisarjoista tunnetuksi tulleessa studiossa. Ja...Ladataan seuraavaa sisältöä