Suomi
Gamereactor
esports
Counter-Strike 2

Yhdeksän joukkuetta on jo vahvistettu CS2 Esports World Cup -tapahtumaan

Joukko kutsuttuja joukkueita on lukittu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Arvelimme, että jotkut parhaista joukkueista ympäri maailmaa parveilevat Riadiin, Saudi-Arabiaan tänä kesänä Counter-Strike 2 -tapahtumaan, joka pidettiin Esports World Cup -tapahtumassa, ja olimme oikeassa. Yhdeksän joukkuetta on jo vahvistettu osallistuvan, ja tämä joko ansaitsee pätevyyden viimeaikaisista esityksistä tai yksinkertaisesti saa kutsun sen sijaan.

Kuten jo tiesimme, Natus Vincere on yksi mainituista joukkueista PGL Major Copenhagen -esityksen jälkeen, samoin kuin Team Spirit IEM Katowice -voiton jälkeen. Muussa tapauksessa FaZe Clan, Complexity ja FURIA saavat kaikki suoria kutsuja hallitsevaan asemaansa Euroopan, Pohjois-Amerikan ja Etelä-Amerikan alueilla. Lopuksi maailmanlaajuisista ponnisteluistaan G2 Esports, Team Vitality, Mouz ja Virtus.pro osallistuvat myös.

Mukana on myös muutamia muita joukkueita, mutta emme ole vielä kuulleet, keitä he tarkalleen ovat. Ottaen huomioon, että Esports World Cup pidetään todennäköisesti joskus heinä-elokuussa, kuulemme epäilemättä lisää tällä rintamalla tulevina viikkoina.

Counter-Strike 2

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä