Suomi
Gamereactor
lifestyle

Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus kieltää kertakäyttöiset höyryt

Yhdistyneen kuningaskunnan pääministeri toivoo voivansa puuttua höyryävien nuorten määrään.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Vaping on ollut kaikkialla jo jonkin aikaa, mutta muutama vuosi sitten höyrystämiseen tarvittiin oma suuri, mojova laite, jonka sitten täytit makeilla makuilla. Se voi kestää jonkin aikaa, mutta nykyään pelin nimi on kertakäyttöinen. Vapes on kaikkialla, koska voit poimia ne melkein mistä tahansa ja pudottaa ne sitten lattialle, kun olet valmis.

Britannian pääministeri Rishi Sunak uskoo, että kertakäyttöisten höyryjen lisääntyminen on johtanut lasten tapojen lisääntymiseen. "Kuten jokainen vanhempi tai opettaja tietää, yksi huolestuttavimmista suuntauksista tällä hetkellä on höyrystämisen lisääntyminen lasten keskuudessa, joten meidän on toimittava ennen kuin siitä tulee endeeminen", hän sanoi. #10
Höyrystäminen on vähemmän haitallista kuin tupakointi, mutta kunnes lisää tutkimusta voidaan tehdä, olemme edelleen epävarmoja sen pitkäaikaisista vaikutuksista. Näyttää siltä, että kielto tapahtuu vuonna 2025, mahdollisesti linjassa tulevien Yhdistyneen kuningaskunnan yleisten vaalien tai niiden tulosten kanssa.

Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus kieltää kertakäyttöiset höyryt
Tämä on mainos:


Ladataan seuraavaa sisältöä