Suomi
Gamereactor
lifestyle

Yhdysvaltain hallitus sakottaa yrityksiä avaruusroskien jättämisestä

No, se on toistaiseksi sakottanut yhtä yritystä huikeasta 150 000 dollarista.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Aivan kuten et voi vain heittää auton akkuja mereen tai juoda, ilmeisesti emme voi vain ampua satelliitteja minne tahansa ilmakehässä. Jumala varjelkoon, että miehillä on harrastuksia, olenko oikeassa?

Yhdysvaltain hallitus on määrännyt Dish Networkille 150 000 dollarin sakot, koska se ei ole siirtänyt vanhaa satelliittia riittävän kauas muiden käytettäväksi. Tämä on ensimmäinen sakko, jonka hallitus on antanut tällaisesta teosta.

Yhtiö on sopinut FCC: n kanssa vaatimustenmukaisuussuunnitelmasta, ja elin sanoi, että Dish Networkin satelliitti aiheutti riskin muille maata kiertäville satelliiteille. Dishin oli tarkoitus siirtää satelliitti 186 mailia kauemmas maasta, mutta sillä oli vain 76 mailia polttoainetta jäljellä elinkaarensa lopussa.

Tällä sakolla voi olla vaikutusta muihin satelliittioperaattoreihin. "Se, että he ovat todella käyttäneet sääntelyvaltaansa ensimmäistä kertaa, saa varmasti ainakin muun teollisuuden istumaan ylös ja kiinnittämään huomiota", sanoi tohtori Megan Argo, astrofysiikan vanhempi luennoitsija Keski-Lancashiren yliopistosta.

Tämä on mainos:

Avaruudessa on kuulemma yli 25 000 yli 10 cm pitkää romua, ja avaruusroskista on tulossa todellinen ongelma, kun ammumme yhä enemmän roskaa ilmakehästämme.

Yhdysvaltain hallitus sakottaa yrityksiä avaruusroskien jättämisestä


Ladataan seuraavaa sisältöä