Suomi
Gamereactor
lifestyle

Yhdysvaltain ilmavoimat kehittää jäädytyssädettä

Rentoutukaa, kaikki.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Virginian yliopiston professori uskoo keksineensä, miten jäädytyssäde saadaan toimimaan tosielämässä. Toisin kuin herra Freeze, kapteeni Cold ja niin edelleen, tätä ei käytetä kirjaimellisesti vihollistemme jäästämiseen, mutta se voi auttaa jäähdyttämään korkealla olevia suihkukoneita ja avaruusaluksia.

Yhdysvaltain ilmavoimat on niin kiinnostunut professorin löydöstä, että se on myöntänyt sen takana olevalle laboratoriolle 750 000 dollarin apurahan tekniikan maksimointiin. "Ilma- ja avaruusvoimien kanssa olet avaruudessa, joka on tyhjiö, tai olet ylemmässä ilmakehässä, jossa on hyvin vähän ilmaa, joka voi jäähtyä", sanoi professori Patrick Hopkins. "Joten mitä tapahtuu, elektroniikkasi kuumenee ja kuumenee ja kuumenee. Et voi myöskään tuoda hyötykuormaa jäähdytysnestettä alukseen, koska se lisää painoa ja menetät tehon."

Vaikka se ei ehkä ole laite, jota olemme nähneet elokuvissa, peleissä ja sarjakuvissa, se varmasti auttaisi tuomaan kevyen jäähdytysratkaisun avaruusaluksiin, ehkä antaen meille mahdollisuuden tutkia syvemmälle tuntemattomaan.

Haluatko oman jäätyssäteen?

Tämä on mainos:
Yhdysvaltain ilmavoimat kehittää jäädytyssädettä


Ladataan seuraavaa sisältöä