Suomi
Gamereactor
lifestyle

Yhdysvaltain laivasto kouluttaa merileijonia pelaamaan videopelejä

Heillä on jopa pelaajatunnuksia.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Yhdysvaltain laivaston äskettäinen lehdistötiedote paljastaa, että se kouluttaa merileijonia pelaamaan videopelejä ja esittelee meille Spiken, joka oli viimeinen kolmesta urospuolisesta merileijonasta, jotka esiteltiin pelaamiseen, mutta ensimmäinen Yhdysvaltain laivaston tutkijoiden suunnitteleman pelijärjestelmän harjoitteluun.

Älä huoli, emme tule näkemään merileijonia mukana drone-iskuissa lähiaikoina, koska näyttää siltä, että Yhdysvaltain laivaston tutkijat keskittyvät enemmän näkemään pelien vaikutuksen meren elämän rikastumiseen.

Meille kerrotaan myös, että Spike ei ole edes tämän merileijonan oikea nimi. Hänestä on tullut sellainen pelaaja, että meitä kehotetaan pitämään sitä enemmän hänen pelaajatunnuksenaan kuin mitään muuta. Ilmeisesti Spike ja hänen merileijonatoverinsa ovat tehneet melkoisen läpimurron todistamalla uuden kognitiivisen rikastusmenetelmän, jonka avulla tutkijat voivat pitää meren elämän onnellisena ja terveenä pidempään.

Yksinkertaiset videopelit, joiden avulla merileijonat voivat käyttää silmiään ja kuonoaan pelaamiseen, tunnetaan nimellä Enclosure Video Enrichment (EVE). Puhuessaan järjestelmän vaikutuksesta eläimiin, Kelley Winship, NMMF:n tutkija ja EVE-järjestelmää käyttävän tutkimuksen päätutkija, sanoi: "Välitän todella näistä eläimistä ja niiden elämästä. Rakastan kaikkia hienoja juttuja, joita voimme tarkastella tällä tutkimuksella, mutta loppujen lopuksi haluan nähdä heidät onnellisina ja nauttivan olostaan.

Tämä on mainos:

Tällä hetkellä näyttää selvältä, että Spike ja hänen pelaajaystävänsä nauttivat ajastaan pelaamalla näitä yksinkertaisia pelejä. Kestää kauan ennen kuin näemme merileijonan Call of Duty -auloissamme, mutta on hyvä tietää, että heillä on hauskaa jopa yksinkertaisissa peleissä.

Yhdysvaltain laivasto kouluttaa merileijonia pelaamaan videopelejä


Ladataan seuraavaa sisältöä