Suomi
Gamereactor
lifestyle
Jaws

Yksi kaikkien aikojen ikonisimmista elokuvakohtauksista muutetaan Lego-setiksi

"Tarvitset isomman veneen... "

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Yksi kaikkien aikojen ikonisimmista ja tunnetuimmista elokuvakohtauksista muutetaan Lego-sarjaksi. Steven Speilbergin kuuluisa Jaws muurataan keräilysarjaksi, joka kuvaa kuuluisaa hetkeä, jolloin villihai hyökkää näyttelijöiden pääosassa olevaan veneeseen, mikä johtaa Robert Shaw'n Quintin kelaamaan kuuluisan "tarvitset isomman veneen... " linja.

HQ

Sarjaa ei ole vielä virallisesti paljastettu, mutta voimme nähdä siitä hyvän kuvan siitä huolimatta muutaman vuotaneen kuvan ansiosta, joista The Daily raportoi Jaws . Sarja on noin 23 tuumaa pitkä ja 14 tuumaa korkea, ja siinä ei ole vain haimalli Bruce, vaan liuskekivi minihahmoja (päällikkö Brody, Quint ja Matt Hooper), joiden tehtävänä on kukistaa valtava merieläin.

Sarjan huhutaan myyvän 159.99 dollaria ja se julkaistaan 1. elokuuta, mutta Lego ei ole vielä virallisesti vahvistanut näitä tietoja.

Jaws
Tämä on mainos:

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Jaws

Jaws

ELOKUVA-ARVIO. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Klassinen Tappajahai on viimein julkaistu restauroituna teräväpiirtoversiona. Levyllä on kaikki, mitä isosta haista tarvitsee tietää.Ladataan seuraavaa sisältöä