Suomi
Gamereactor
lifestyle

YouTube torjuu mainosten estäjiä

He menevät niin pitkälle, että estävät videon toiston, jos käytät mainosten estoa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Koska meille heitetään jatkuvasti mainoksia katsomasta videoita verkossa nykyään, on ymmärrettävää, miksi ihmiset käyttävät mainosten estäjiä (paitsi ei tällä sivustolla, tietenkin, varmista, että lisäät meidät sallittujen luetteloon). YouTube kuitenkin vastustaa mainosten esto-ohjelmistoja melko äärimmäisillä toimenpiteillä.

Kuten Redditissä havaittiin ensimmäisen kerran, YouTube uhkaa nyt estää videotoiston, jos käytät edelleen mainosten estoa. Saat kolme videota, ennen kuin et voi enää katsoa mitään sivustolla, ja YouTube on sen sijaan kysynyt, haluatko mennä ilman mainoksia, tilaat YouTube Premiumin.

Tämä ei tietenkään todennäköisesti mene hyvin, ja ihmiset keskustelevat jo siitä, miten he voivat kiertää tämän uuden toimenpiteen YouTubesta. Ottaen huomioon, että videoalusta heittää meille usein pelättyjä, ohittamattomia mainoksia noin minuutin välein, voi olla houkuttelevaa käyttää mainosten estoa, mutta nykyään useammat sivustot tukahduttavat niitä, jotka haluavat tauon mainoksista.

YouTube torjuu mainosten estäjiä
Tämä on mainos:


Ladataan seuraavaa sisältöä