Suomi
Gamereactor
lifestyle

Ystävät -tähdet paljastavat ensimmäisen lausunnon Matthew Perryn kuoleman jälkeen

Näyttelijä kuoli lauantaina 54-vuotiaana.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Äskettäin raportoimme Matthew Perryn kuolemasta, ja vaikka suuri osa maailmasta on hämmästynyt näyttelijän äkillisestä kuolemasta, monet ovat antaneet kunnianosoituksensa Perrylle, joka tunnetaan parhaiten Chandlerin roolista ystävissä.

Kuten The Guardian raportoi, Perryn ystävät -tähdet ovat nyt antaneet lausuntonsa. He ovat tehneet niin yhdessä, ja lausunto kuuluu seuraavasti:

"Olemme kaikki niin järkyttyneitä Matteuksen menetyksestä. Olimme enemmän kuin vain näyttelijöitä. Olemme perhe. On niin paljon sanottavaa, mutta juuri nyt otamme hetken surra ja käsitellä tätä käsittämätöntä menetystä. Aikanaan sanomme enemmän, kun pystymme. Tällä hetkellä ajatuksemme ja rakkautemme ovat Mattyn perheen, hänen ystäviensä ja kaikkien häntä rakastaneiden luona ympäri maailmaa.

Matthew Perry oli kuollessaan 54-vuotias. Tällä hetkellä uskotaan, että hän hukkui porealtaaseen omassa kodissaan. Perry oli kamppaillut riippuvuuden kanssa aiemmin, mutta oli onnistunut saamaan itsensä paremmalle tielle. Tätä kirjoitettaessa ei uskota, että huumeet tai alkoholi olisivat olleet osallisina hänen kuolemaansa.

Tämä on mainos:
Ystävät -tähdet paljastavat ensimmäisen lausunnon Matthew Perryn kuoleman jälkeen


Ladataan seuraavaa sisältöä