Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset

Zoe Saldana on ensimmäinen näyttelijä, jonka elokuvista neljä ovat tuottaneet kukin yli kaksi miljardia dollaria

Melkoinen saavutus.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Avatar: The Way of Water on ollut massiivinen menestys, ja sillä on tietenkin omat vaikutuksensa tavalla ja toisella yhden jos toisenkin tahon elämään ja suunnitelmiin. Zoe Saldana on nyt virallisesti se ensimmäinen näyttelijä, jonka elokuvista peräti neljä ovat kaikki tuottaneet yli kaksi miljardia dollaria.

Haastattelussa Saldana sanoi olleensa uran puolesta viimeisen vuosikymmenen pysähdyksissä, sillä hän on ollut lähinnä vain erinäisissä elokuvasarjoissa mukana.

"I'm very grateful for the opportunities that they provided, from collaborating with amazing directors and getting to meet cast members that I consider friends and getting to play a role that fans, especially children, love. But it also meant that I felt artistically stuck in my craft of not being able to expand or grow or challenge myself by playing different sorts of genres and different roles."

Avatarin jatko-osan ohella ne kolme muuta ovat sitten vuoden 2009 alkuperäinen Avatar, Avengers: Endgame vuodelta 2019 ja Avengers: Infinity War vuodelta 2018.

Zoe Saldana on ensimmäinen näyttelijä, jonka elokuvista neljä ovat tuottaneet kukin yli kaksi miljardia dollaria


Ladataan seuraavaa sisältöä