Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Zombi U

Zombi U uusissa kuvissa

Ubisoft esittelee Wii U -yksinoikeutta

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

E3-messuilla julkistetusta Zombi U:sta on saatu hieman uutta kuvamateriaalia, jonka perusteella pelistä voi tulla verraten näyttävä lanseerauspeli Wii U:lle. Ainakin kyseessä on valikoiman synkimpiä pelejä.

Zombi U on yksi useista Ubisoftin Wii U -uutuuksista, ja Rayman Legendsin ohella se ilmestyy yksinoikeudella Nintendon konsolille. Ubisoft on kuitenkin vihjannut, että pelit saattavat kääntyä muille alustoille myöhemmin.

Joka tapauksessa Zombi U hyödyntää Wii U:n ominaisuuksia monipuolisesti hyväkseen ja lupaa brutaalia kauhua, jossa kuolema tarkoittaa oman hahmon menetystä. Pelin ennakko on luettavissa tästä. Uudet kuvat voi plärätä alta.

Zombi UZombi U
Zombi UZombi U
Zombi UZombi U
Zombi U
Zombi UZombi U

Ohessa on myös pelin Gamescom-traileri.

HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

8
Zombi UScore

Zombi U

ARVIO. Kirjoittaja Arttu Rajala

Zombi U on monien mielestä Wii U:n merkittävin julkaisupeli. Se on suunniteltu varta vasten uudelle konsolille ja aikuisempaa yleisöä silmällä pitäen. Mutta onko se hyvä?Ladataan seuraavaa sisältöä