Suomi
Gamereactor
uutiset
DayZ

Zombipelin kehittäjä haluaa joukkorahoitukselle enemmän uskottavuutta

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Dean "Rocket" Hall on mies DayZ-pelin takana, ja hän haluaa enemmän uskottavuutta Early Accessin ja Kickstarterin kautta kehitetyille peleille. Hänen mielestään vastaus näiden rahoitusmuotojen toimimiseksi löytyy pelimediasta ja pelaajista:

"Jos haluamme Early Accessin ja Kickstarterin onnistuvan tarjoamaan hyvän tavan pelien rahoitukseen, me tarvitsemme niille enemmän uskottavuutta", Hall kirjoittaa tviitissään. "Medialla ja pelaajilla on tässä valtava osa."

Hall ei avannut ajatuksiaan enempää, mutta ehkä hän haluaa rahoituksen keränneet kehittäjät vastuuseen tekemisistään. Osa Kickstarter-projekteista rahoitetaan, mutta ne jäävät silti toteutumatta. Tai kuten saimme kokea Broken Agen kohdalla, niiden valmistuminen kestää huomattavasti luvattua kauemmin. DayZ rahoitettiin pääasiassa Steamin Early Accessin kautta, jossa zombipeli osoittautui melkoiseksi hitiksi. Sen kehitys on edelleen käynnissä.

DayZ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Bohemia kuoppasi DayZ-studion

Bohemia kuoppasi DayZ-studion

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Bohemia Interactivella kesti melkein kahdeksan vuotta saada DayZ valmiiksi, ja Gamereactorin arvion voi lukea täältä. Nyt sitten työn tehnyt Bratislavan studio on...

DayZ PS4:lle huomenna keskiviikkona

DayZ PS4:lle huomenna keskiviikkona

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

DayZ aloitti elämänsä Arma-pelin modina, mutta vuosia sitten Bohemia Interactive päätti työstää pelin omaksi projektikseen. Pitkän, huomattavan pitkän ajan jälkeen peli...Ladataan seuraavaa sisältöä