Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
lifestyle

Zoom tukahduttaa etätyökäytännöt

Videokeskustelutitaani saa paikalliset työntekijät tulemaan toimistoon vähintään kahdesti viikossa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ottaen huomioon, kuinka Zoom tavallaan kukoisti pandemian aikana, koska suuri osa maailmasta siirtyi täyteen etätyöpolitiikkaan, tuntuu melko oudolta, että teknologiatitaani, joka kerran ehdotti, että se sallisi etätyön loputtomiin, tukahduttaa juuri tämän.

Tapahtumien muutoksessa Zoom pyytää nyt paikallisia työntekijöitä, kaikkia, jotka asuvat 50 mailin säteellä toimistosta, tulemaan sisään ja työskentelemään vähintään kaksi päivää viikossa.

Mitä tulee siihen, miksi Zoom siirtyy tähän menetelmään, yrityksen tiedottaja on kertonut The New York Timesille: "Uskomme, että jäsennelty hybridilähestymistapa - mikä tarkoittaa, että toimiston lähellä asuvien työntekijöiden on oltava paikan päällä kaksi päivää viikossa vuorovaikutuksessa tiimiensä kanssa - on tehokkain Zoomille. Jatkamme koko Zoom-alustan hyödyntämistä pitääksemme työntekijämme ja hajallaan olevat tiimimme yhteydessä toisiinsa ja työskentelemään tehokkaasti."

Tämä uusi käytäntö tulee voimaan tässä kuussa ja syyskuussa porrastetulla aikataululla, joka vaihtelee maittain.

Tämä on mainos:
Zoom tukahduttaa etätyökäytännöt


Ladataan seuraavaa sisältöä