Suomi
Gamereactor
lifestyle
Assassin's Creed

200 dollarin Assassin's Creed-kirjan tekeminen on julkistettu

Luksuskeräilyesine tutkii, miten sarjan ensimmäinen peli syntyi.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Jos olet todella suuri Assassin's Creed-fani ja olet etsinyt seuraavaa ylellistä keräilyesinettä lisättäväksi kokoelmaasi, Dark Horse:lla saattaa olla juuri sinulle sopiva esine.

Tämä kovakantinen kirja, joka tunnetaan nimellä The Making of Assassin's Creed: 15th Anniversary Ultimate Edition, tutkii, miten sarjan ensimmäinen peli syntyi, ja tekee sen 240 sivulla, jotka on omistettu otsikon luomiselle.

Kirjan tuotekuvauksessa todetaan, että tämä antaa "sisäpiiriläisen katsauksen ponnisteluihin, jotka menivät yhden videopelialan suurimman franchising-yrityksen luomiseen".

Kirja koristellaan myös kullatuilla sivuilla ja satiininauhamerkeillä, ja se kääritään folioon, joka sisältää kokoelman muita esineitä, mukaan lukien kaksi litografiaprinttiä, metallinen taidelevy kultafolioleimatussa simpukkakotelossa sekä kaksipuolinen kultakolikko, jossa on Brotherhood's-harja ja Apple of Eden molemmin puolin.

Tämä on mainos:

Kuten voit odottaa keräilyesineeltä, jossa on niin paljon kultaa, tämä esine ei ole halpa, ja sen vähittäismyyntihinta on 199.99 dollaria, ja se on jopa rajoitettu esine, jossa valmistetaan vain 1000 yksikköä.

The Making of Assassin's Creed: 15th Anniversary Ultimate Edition:n ennakkotilaukset ovat nyt auki, vaikka julkaisupäivää ei ole erikseen mainittu.

Assassin's Creed
Tämä on mainos:

Aiheeseen liittyviä tekstejä

1
Assassin's CreedScore

Assassin's Creed

ARVIO. Kirjoittaja Jukka Moilanen

Ubisoftin jättihitti viime vuodelta on julkaistu viimein myös pc:lle. Director's Cut-versioon tehdyt parannukset ovat onnistuneita.

2
Assassin's CreedScore

Assassin's Creed

ARVIO. Kirjoittaja Thomas Tanggaard

Arviossa Ubisoftin kunnianhimoinen salamurhaajapeli. Välitön klassikko, surkea floppi vai jotain siltä väliltä? Se selviää tästä arviosta!Ladataan seuraavaa sisältöä