Suomi
Gamereactor
esports
EA Sports FC 24

2024 eChampions League sisältää 280 000 dollarin palkintopotin

Sitä on laajennettu ja muokattu EA Sports FC Pro -ekosysteemiin sopivaksi.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

EA ja Union of European Football Associations (UEFA) on ilmoittanut joukosta muutoksia vuodelle 2024 eChampions League. Tapahtumassa on 280 000 dollarin palkintopotti, ja sitä on muokattu niin, että se sopii EA Sports FC Pro -ekosysteemiin ja on nyt myös yksinomaan jalkapalloseuroille.

Turnaus alkaa alueellisella FC Pro Leagues -turnauksella helmi-, maalis- ja huhtikuussa, jolloin joukkueet pyrkivät ansaitsemaan karsinnat eChampions League -lohkovaiheeseen. Tämä on monella tapaa samanlainen kuin fyysinen Champions League -muoto toimii, paitsi nyt on myös luonnos, jossa joukkueet rakentavat joukkueitaan ja joukkueitaan pelin sisällä asetettujen vaatimusten perusteella.

Kun lohkovaihe on asetettu, kilpailu käydään 11. ja 12. toukokuuta ja muodostetaan pudotuspelikaavio, jossa 24 parasta pelaajaa suuntaavat Lontooseen 18.-19. toukokuuta kilpailemaan yhden eliminaation turnauksessa, jossa kahdeksan parasta etenee eCL:ään Finals. Itse Finals pidetään myös 29. toukokuuta Lontoossa, juuri ennen fyysisen turnauksen varsinaista finaalia, johon yli 1000 fania voi osallistua.

EA Sports FC 24

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä