Suomi
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

2024 Rainbow Six: Siege kilpailukausi alkaa maaliskuussa

BLAST on hahmotellut joukon muutoksia seuraavalle esports-toiminnan vuodelle.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Nyt kun BLAST on asettunut Rainbow Six: Siege -kilpailukohtauksen uudeksi järjestäjäksi ja juontajaksi, joka siirtyy Ubisoftilta itseltään vuodesta 2023 alkaen, se on nyt myös paljastanut, kuinka se mukauttaa formaattia kaudelle 2024.

Rainbow Six: Siege

Tärkeintä on huomata, että tulevaisuudessa on uudistettu pistekarsintajärjestelmä joukkueille, jotka haluavat osallistua Six Invitational -tapahtumaan. Tässä painotetaan myös enemmän Major-suoritusta, mikä tarkoittaa, että joukkueet nettoavat enemmän pisteitä perustuen tuloksiinsa Majoreissa runkosarjassa.

Samoin majoreissa nähdään vähemmän joukkueita, koska vain 20 joukkuetta pääsee jatkoon, kun niitä on 24. Alueet, jotka tuovat vähemmän joukkueita, ovat Aasian alueilta, näennäisesti siellä, missä kilpailu on vähemmän suosittua.

Muuten BLAST on osoittanut, miten alueelliset karsinnat rakennetaan kullekin alueelle. Voit nähdä Euroopan alta ja loput täältä.

Lopuksi on vahvistettu, että kauden 2024 ensimmäisen vaiheen ottelut alkavat 11. maaliskuuta 2024, mikä tarkoittaa, että tulevan Six Invitational jälkeen on vain muutama viikko offseasonia ennen kuin joukkueet palaavat toimintaan.

Rainbow Six: Siege

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ARVIO. Kirjoittaja Anders Mai

Ubisoftin suosittu taktinen toimintapeli palaa ensimmäisen kerran sitten vuoden 2008 Rainbow Six: Vegas 2:n. Onko Siege ollut kaiken odotuksen arvoinen?Ladataan seuraavaa sisältöä