Suomi
Gamereactor
esports

30 johtavaa esports-organisaatiota osallistuu tänä vuonna Esports World Cupiin

Joukkueita ympäri maailmaa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

On vahvistettu, että näemme monia esports-teollisuuden tunnetuimpia nimiä ja tuotemerkkejä Esports World Cup tänä kesänä. Esports World Cup Foundation (EWCF) on ilmoittanut, että 30 huippujoukkuetta ympäri maailmaa osallistuu ja kilpailee yhdessä monista ainutlaatuisista turnauksista, jotka ovat esillä.

Täydellinen luettelo osallistuvista joukkueista näkyy alla olevassa grafiikassa, mutta heidän osallistumisensa ei ole ainoa mielenkiintoinen uutinen täällä, koska EWCF on myös ilmoittanut, että osallistuvat klubit ovat myös oikeutettuja saamaan kuusinumeroisen rahoituksen, joka auttaa heitä pääsemään uusiin esports-nimikkeisiin ja kilpailemaan monissa turnauksissa ja tapahtumissa, jotka on suunniteltu festivaalille Riadissa heinä-elokuussa.

30 johtavaa esports-organisaatiota osallistuu tänä vuonna Esports World Cupiin

Suurin saalis tässä on se, että vaikka seura on yksi EWC:n kumppaniseuroista, se ei tarkoita, että se saa paikan jokaisessa eri kilpailussa. Seurojen on edelleen päästävä EWC:hen omien ansioidensa perusteella eri karsintaturnauksissa, joita järjestetään ennen tapahtumaa.

Minkä joukkueen olet eniten innoissasi nähdessäsi Esports World Cup tänä vuonna?Ladataan seuraavaa sisältöä