Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
lifestyle
Shrek

Aasi on laittanut Shrek's Swampin Airbnb:lle

Jep, voit yöpyä kuuluisassa metsähökkelissä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Se saattaa kuulostaa satiirilta, mutta se on aidosti todellista. Donkey on päättänyt rekisteröityä Airbnb:lle uutena majoittajana asettaakseen kohteen Shrek's Swamp kohteeksi. Isossa-Britanniassa Skotlannin ylämailla sijaitsevassa ilmoituksessa todetaan, että kohde on studio, johon mahtuu kolme vierasta ja jossa on kaksi vuodetta ja yksi kylpyhuone.

HQ

Uskomatonta kyllä, listaus on myös erittäin tarkka, koska paikallinen alue on suunniteltu muistuttamaan Shrek's Swamp, ja itse talo näyttää täsmälleen kuuluisalta kuvitteelliselta hökkeliltä, jonka sisustus on hyvin samanlainen kuin boot. Suurin ero tässä on tietenkin se, että vieraat voivat käydä suihkussa ja hoitaa asioitaan oikeassa kylpyhuoneessa, vaikka se näyttäisikin Shrek:n ikoniselta ulkohuussilta.

Kohteen kuvauksessa todetaan: "Syvällä Skotlannin ylämaiden metsissä sijaitseva suo, jota korostavat kodikkaat mukavuudet, joita Shrek on kertynyt vuosien varrella, tarjoaa vertaansa vailla olevan pakopaikan. Tämä mudan täyttämä, sammaleen peittämä, sameavesinen keidas on täydellisen mukava paikka paeta kylän elämää ja nauttia luonnon kauneudesta."

Mitä tulee siihen, miksi Shrek's Swamp on nyt esillä Airbnb:llä, kaikki hyvästä syystä, sillä Airbnb tekee kertalahjoituksen HopScotch Children's Charity:lle osana varausta. Jos haluat yöpyä Shrek:n kotona, varaukset avautuvat 13. lokakuuta klo 18.00 BST, ja yhden ja kahden yön majoitukset ovat saatavilla 27.–29. lokakuuta.

Shrek
Tämä on mainos:

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä