Suomi
Gamereactor
esports
Halo Infinite

Acend Club poistuu Halo-esportsista

Esports-organisaatio on tyytymätön kohteluun, jota se on saanut 343 Industriesilta.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Esports-organisaatio Acend Club on ilmoittanut poistuvansa Halo-esports-skenestä. Sosiaalisessa mediassa julkaistussa uudessa lausunnossa paljastettu tiimi on todennut, että päätös johtuu kohtelusta, jonka se on saanut kehittäjältä 343 Industries.

Acend toteaa, että se on "kokenut useita ongelmia tehtyjen päätösten ja Halo Esportsista vastaavien ihmisten kanssa" ja että studion esports-tiimi on ollut "uskomattoman huonoa viestintää".

Tämä tapahtui sen jälkeen, kun Acend menetti kumppanuuspaikan Halo Championship Seriesissä ja väitti sitten 343: n jättävän huomiotta kaikki viestintämuodot esports -organisaation kanssa, kun se yritti parantaa toivoen ansaitsevansa kumppanuuspaikan tulevaisuudessa. Tähän asti Acend toteaa, että 343 ei ollut vielä jakanut lisätietoja vuoden 2023 esports-suunnitelmasta joulukuussa 2022 ja että kehittäjä jätti huomiotta kaikki tätä koskevat pyynnöt, mikä sai Acendin tulemaan hyvin epävarmaksi tulevaisuudestaan näyttämöllä.

Halo Infinite

Tätä eivät auttaneet esteet, joita Acend kohtasi 343: n isännöimissä fyysisissä tapahtumissa, ja väitetty epäoikeudenmukainen kohtelu, jonka joukkue sai maailmanmestaruuskilpailuissa.

Acend kuulosti lisäämällä, että 343 ja HCS-tiimi "eivät ymmärrä, kuinka luoda houkutteleva ekosysteemi organisaatioille, erityisesti NA-alueen ja kumppanuusohjelman ulkopuolella".

Halo Infinite

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä