Suomi
Gamereactor
esports
Counter-Strike 2

Apeks ilmoittaa suunnitelmistaan nollata Counter-Strike 2 -tiiminsä

Asettamalla nykyinen koko joukkue siirtolistalle.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Esports-organisaatio Apetsin hallitus ei selvästikään ole tyytyväinen Counter-Strike 2 -joukkueensa viimeaikaiseen suoritukseen ja siihen, missä he tällä hetkellä toimivat maailmassa, koska on suunniteltu painaa tehokkaasti nollauspainiketta ja rakentaa joukkue uudelleen tyhjästä.

Apeks on ilmoittanut, että sen koko Counter-Strike 2 joukkue on asetettu siirtolistalle, mikä tarkoittaa, että joukkueet voivat syöksyä sisään ja tehdä tarjouksen jokaisesta pelaajan tai valmentajan palveluksesta. Siitä, miksi tämä päätös on tehty, Apeksin operatiivinen johtaja Anders Kjaer lisää:

"Emme ole onnistuneet luomaan joukkuetta, joka pystyy suoriutumaan korkeimmalla tasolla, emmekä näe joukkueessa tulevaisuutta sellaisena kuin se näyttää nyt. Tämän vuoksi koko joukkueen siirtolistaus on vaikea, mutta välttämätön päätös. Olemme edelleen sitoutuneita rakentamaan CS-joukkueen, joka pystyy kilpailemaan parhaiden kanssa, ja seura on innoissaan tämän uudelleenrakennuksen tarjoamista mahdollisuuksista."

Meitä kehotetaan odottamaan säännöllisiä päivityksiä pelaajasiirroista ja muusta kehityksestä uudelleenrakennusprosessin jatkuessa.

Counter-Strike 2

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä