Suomi
Gamereactor
lifestyle

Apple julkistaa uuden täysikokoisen HomePodin

Se voi näyttää samanlaiselta kuin HomePod 1.0, mutta siinä on joitain merkittäviä muutoksia.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Apple on juuri julkistanut uuden HomePod 2.0: n, alkuperäisen HomePodin seuraajamallin, joka lopetettiin kaksi vuotta sitten ilman päivitystä sen korvaamiseksi.

Tämä tarkoitti, että jos haluat HomePodin, sinun on tyydyttävä miniin. Uusi HomePod 2.0 näyttää kuitenkin oikealta päivitykseltä alkuperäisestä mallista, vaikka niiden muotoilu on hyvin samanlainen. HomePodin uudemmalla sukupolvella on joitain merkittäviä uusia ominaisuuksia, kuten äänentunnistus hätätilanteissa (vaikka tämä lisätään päivitykseen keväällä), uudet anturit ja se saa virtansa S7-sirusta. Sillä on myös tuki Matterille, mikä tarkoittaa, että se voi muodostaa yhteyden laitteisiisi ympäri taloa.

HomePod 2.0 on saatavana valkoisena ja keskiyöllä, ja siinä on valaistu yläpinta, joka löytyy ministä. Näyttää siltä, että jotkut elementit on poistettu alkuperäisestä, koska HomePod 2.0: n twiittaajien kokonaismäärä on laskettu seitsemästä viiteen ja mikrofonien määrä on pudonnut kuudesta neljään.

HomePod 2.0: n hinnoittelun mukaan se on 299 dollaria, mikä on 50 dollaria vähemmän kuin mitä alkuperäinen HomePod myi ensimmäisen kerran. On kuitenkin huomattava, että joidenkin heikkojen myyntien jälkeen luku laski myös 299 dollariin.

Tämä on mainos:

Oletko innoissasi uusimmasta HomePodista?

Apple julkistaa uuden täysikokoisen HomePodin


Ladataan seuraavaa sisältöä