Suomi
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Astralis allekirjoittaa uuden naisten CS:GO-joukkueen tänä kesänä

Nykyinen lista julkaistaan enimmäkseen.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Tanskalainen esports-organisaatio Astralis on ilmoittanut tekevänsä vakavia muutoksia naisten Counter-Strike: Global Offensive-joukkueeseensa ja vapauttavansa kaikki nykyiset jäsenensä paitsi joukkueen kapteeni Aurora "aurora" Lyngdal.

Mitä tulee siihen, miksi Astralis tekee tämän, tiimi on ilmoittanut rakentavansa uudelleen nuorten lahjakkuuksien joukkueen ympärille, jonka "perimmäisenä tavoitteena on olla osa maailman eliittiä".

Astraliksen urheilujohtaja Kasper Hvidt totesi päätöksestä: "Esittelemme joukkueen, joka joukkueen kapteenin Aurora Lyngdalin lisäksi koostuu nuorista, lahjakkaista tanskalaisista pelaajista, joilla on suuri potentiaali ja halu olla osa Astralista kaikessa, mitä se sisältää. Tavoitteena on kehittää joukkue, joka pystyy kilpailemaan huipputasolla tulevina vuosina. Tällä hetkellä keskitytään kokoamaan joukkue, joka yhdessä valmentajan ja organisaation kanssa voi rakentaa Astralis-kulttuuria, joka on paljon enemmän kuin vain pelaamista ja otteluiden voittamista.

Mitä tulee siihen, milloin tämä joukkue julkistetaan, meille kerrotaan, että Astralis esittelee sen kesällä, jotta se voi kilpailla Impact League elokuussa.

Counter-Strike: Global Offensive

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä