Suomi
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Astralis eroaa Kasper Hvidtin ja Hundenin kanssa

Kuuden vuoden jälkeen joukkue ja esports-ammattilainen ovat menossa eri suuntiin.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Astralis on todella kamppaillut ollakseen joukkue, joka se kerran oli Counter-Strike: Global Offensive-tilassa, koska tanskalainen organisaatio oli kerran voitettavana oleva kokoonpano ja taistelee nyt pääsystä suuriin tapahtumiin. Tämä laadun heikkeneminen mielessä pitäen Astralis on nyt ilmoittanut useista suurista muutoksista johtohenkilöstöönsä.

Astralis on vapauttanut sekä Kasper Hvidtin (joka on ollut osa tiimiä viimeiset kuusi vuotta) että Nikolaj "HUNDEN" Petersenin (joka liittyi vasta kuusi kuukautta sitten), ja tiimi lisäsi, että kahden henkilön korvaamisesta ilmoitetaan "heti, kun roolit ovat paikoillaan". "Ei ole koskaan helppoa sanoa hyvästit erittäin ammattitaitoiselle ja pätevälle kollegalle, Mutta meidän on tullut aika kokeilla jotain uutta", sanoo Astraliksen toimitusjohtaja Anders Hørsholt.

"Kasper on melkein instituutio, ei vain Astraliksessa vaan myös ammattimaisessa esportsissa. Hänen ajatuksensa ammattimaisen suorituskulttuurin lähestymistavasta ovat ehdottomasti vaikuttaneet tiimien historialliseen suoritukseen ja tuloksiin, ja nykyään monet menetelmistä ovat lähes alan standardeja."

Hørsholt lopetti: "Haluan myös kiittää Nikolaita hänen ajastaan täällä. Se ei ollut niin kauan kuin olimme toivoneet, mutta jatkaaksemme työtämme tarvitsemme uuden profiilin päävalmentajan tueksi.

Se, kuka tulee kahden henkilön tilalle, jää nähtäväksi.

Counter-Strike: Global Offensive
Photo: Astralis

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä