Suomi
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Astralis eroaa Kristoun kanssa

Tanskan esports-joukkueen CS:GO-divisioonaan hiljattain tehtyjen muutosten jälkeen.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Astralis on kohdannut massiivisen ylämäkeen taistelun päästäkseen takaisin paikalleen Counter-Strike: Global Offensive:n huipulle. Siitä lähtien, kun joukkue voitti BLAST Pro Series: Global Final:n vuonna 2019, se ei ole onnistunut tekemään suurta lovea kilpailullisessa CS-maailmassa, ja näin ollen olemme nähneet Tanskan joukkueen tekevän kaikenlaisia kokoonpanomuutoksia ja siirtoja. Tänään tilanne on sama.

Erottuaan Kasper Hvidtistä ja Hundenista viime viikolla ja penkitettyään Andreas "Xyp9x" Højslethin ja Lukas "gla1ve" Rossanderin, siirrettyään Alexander "Altekz" Givskovin takaisin akatemiajoukkueeseen, allekirjoitettuaan Victor "Staehr" Staehrin Sprout:sta ja lopulta ylentäen Johannes "b0RUP" Borupin ja Mathias "R0nic" Pinholtin akatemian listalta, Astraliksella on vielä yksi liike tehtävänä.

Joukkue on päättänyt erota Kristoffer "Kristou" Aamandista. Tiimi on sanonut, että Kristou "osoitti jatkuvasti korkeaa ammattitaitoa ja sitoutumista, mikä vaikutti merkittävästi joukkueen viimeaikaisiin saavutuksiin".

Se, mihin Kristou on seuraavaksi menossa, on edelleen epäselvää.

Counter-Strike: Global Offensive

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä