Suomi
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

Astralis poistuu Rainbow Six Siegestä

Joukkue lähtee korkealle sijoituttuaan neljänneksi Six Invitationalissa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Tanskalainen esports-organisaatio Astralis on ilmoittanut, että se on viimeisin suuri esports-joukkue, joka poistuu kilpailukykyisestä Rainbow Six: Siege-tilasta. Kuten blogikirjoituksessa todettiin, Astralis poistuu radalta liigasopimuksen muutosten vuoksi, jotka Astralis on todennut "heikentyneen merkittävästi" eikä edistä oikeaa ehtoa "terveen joukkueorganisaation johtamiselle Rainbow 6:ssa".

Puhuessaan paikalta poistumisesta Astralisin toimitusjohtaja Anders Hørsholt lisäsi:

"Aloitimme Rainbow 6:n ja Pohjois-Amerikan liigan tiukoin tavoittein ja parhain aikein, ja yhdysvaltalainen organisaatiomme on tehnyt kaiken inhimillisesti mahdollisen näiden tavoitteiden saavuttamiseksi. Huolimatta kaikkien mukana olleiden omistautuneista ja erittäin uskollisista ponnisteluista, liigan kehitys ja näkymien puute valitettavasti tekevät mahdottomaksi jatkaa.

Hän jatkoi: "On ollut todella hämmästyttävää tuntea intohimo peliä kohtaan fanien ja kaikkien mukana olevien keskuudessa, ja olemme kääntäneet jokaisen kiven löytääksemme tavan jatkaa toimintaa. Tähän sisältyy avoin ja rakentava vuoropuhelu Ubisoftin kanssa, jonka aikana kaikki osapuolet etsivät mahdollisia tapoja edetä.

"Arvostamme kaikkia tehtyjä ponnisteluja, mutta valitettavasti emme löytäneet ratkaisua, jossa voisimme jatkaa toimintaamme täyttäen samalla velvoitteemme ja standardimme henkilöstömme ja pelaajiemme työolojen suhteen."

Tämä tapahtuu sen jälkeen, kun Astralis teki todella vakavan vaikutuksen Six Invitational 2023:ssa, ja joukkue onnistui päättämään turnauksen neljänneksi.

Rainbow Six: Siege

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ARVIO. Kirjoittaja Anders Mai

Ubisoftin suosittu taktinen toimintapeli palaa ensimmäisen kerran sitten vuoden 2008 Rainbow Six: Vegas 2:n. Onko Siege ollut kaiken odotuksen arvoinen?Ladataan seuraavaa sisältöä