Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
esports

Astralis solmi monivuotisen kumppanuuden Elgigantenin kanssa

Esports-organisaatio ja vähittäiskaupan jättiläinen lyöttäytyvät yhteen.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Tanskalainen esports-organisaatio Astralis on ilmoittanut tekevänsä yhteistyötä pohjoismaisen vähittäiskaupan jättiläisen Elgigantenin kanssa monivuotisen kumppanuuden aikana, jonka aikana kaksikko työskentelee useiden aktivointien ja aloitteiden parissa, joiden tavoitteena on kohdistaa sekä tanskalaiset että pohjoismaiset fanit.

Vaikka sopimuksen arvosta ei ole tarkkaa mainintaa, meille kerrotaan, että se kestää vähintään kolme vuotta ja että se sisältää tapaamisia ja tervehdyksiä Astraliksen kolmen Counter-Strike tiimin kanssa, jotka kaikki sijoitetaan verkkoon Astralis Nexus ja Elgigantenin varastoihin ympäri Tanskaa.

Astraliksen myyntijohtaja Niclas Nybjerg sanoi: "Yhdessä Elgigantenin kanssa esittelemme useita erittäin houkuttelevia tarjouksia, tapahtumia ja muita aktivointeja, ja Elgiganten on keskeinen osa tulevaa kiertuettamme ympäri maata ja tapaamme ja tervehdimme eri Counter-Strike-tiimiemme pelaajien kanssa. Tapahtumat sisältävät suuria yllätyksiä faneille, jotka tulevat ja liittyvät seuraamme."

Astralis solmi monivuotisen kumppanuuden Elgigantenin kanssa


Ladataan seuraavaa sisältöä