Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
esports
Call of Duty: Modern Warfare II

Atlanta Faze allekirjoittaa Drazahin

Entinen Los Angeles Thieves -tähti liittyy uuteen CDL -joukkueeseen.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Vaikka Overwatch League näyttää olevan tällä hetkellä täydellisessä myllerryksessä ja mahdollisesti viimeisillä osuuksillaan, Call of Duty League (toinen kahdesta Activision Blizzard franchising-liigasta) näyttää pärjäävän paljon paremmin.

Kauden 2023 päätyttyä joukkueet ovat pyrkineet tekemään sopimuksia ja rakentamaan uudelleen ennen kautta 2024, joka alkaa epäilemättä vuoden loppuun mennessä. Tällä rintamalla Atlanta Faze on nyt ilmoittanut, että entinen Los Angeles Thieves tähti ja vuoden 2022 CDL-mestari Zack "Drazah" Jordan on liittynyt heidän tiimiinsä.

Drazah liittyy Chris "Simp" Lehrin, McArthur "Cellium" Jovelin ja Tyler "aBeZy" Pharrisin kanssa aloitustiimiin tavoitteenaan varmistaa Fazelle sen toinen CDL-mestaruus kaudella 2024.

Call of Duty: Modern Warfare II

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä