LIVE
HQ
logo hd live | Balatro
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   esports
   League of Legends

   Azirin poimintaprosentti nousee LoL:ssa Faker's Worlds -voiton jälkeen

   Mutta koska mestari osoittautuu vaikeaksi pelata, voittoprosentti hänelle laskee.

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ

   T1:n Faker osoitti, kuinka voimakas Azir voi olla League of Legends MM-välierissä. Faker teki uskomattomia näytelmiä JDG:tä vastaan, ja hän sai Azirin poimintaprosentin nousemaan tavallisissa peleissä.

   Se, että monet ihmiset valitsevat nyt mestarin, ei kuitenkaan tarkoita, että tämä luo paljon voittoja. Itse asiassa, koska ihmismassat valitsevat nyt Azirin eivätkä tiedä kuinka pelata monimutkaista sankaria, hänen voittoprosenttinsa on romahtanut.

   League of Legends luokittelee Azirin vaikeasti pelattavaksi. Hänen mekaniikkaansa pidetään usein kaksiteräisenä miekkana, ja vaikka hänen äärimmäisyytensä voi työntää viholliset pois paikaltaan oikeissa olosuhteissa, se voi mennä hyvin pieleen, hyvin helposti.

   Valitettavasti emme kaikki voi väittää, että meillä on sama taito kuin Fakerilla tässä mestarissa, mutta se ei tarkoita, etteikö sinun pitäisi kokeilla häntä. Parin pelin häviämisestä ei ole haittaa, mutta ehkä älä uhraa sijoitustasi saadaksesi mahdollisuuden avata taitoja vaikeana mestarina.

   Kiitos, Dot Esports.

   League of Legends

   Aiheeseen liittyviä tekstejä

   2
   League of LegendsScore

   League of Legends

   ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

   League of Legends voisi olla viihdyttävä ja haastava joukkuepeli, mutta se on julkaistu tyystin ennen aikojaan.   Ladataan seuraavaa sisältöä