Suomi
Gamereactor
esports
Fortnite

BLAST FNCS Invitational 2022:n tuottamiseksi

Paluu henkilökohtaiseen kilpailuun tapahtuu marraskuussa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Kilpailukykyinen Fortnite palaa henkilökohtaisiin tapahtumiin ensi kuussa, kun FNCS Invitational 2022 järjestetään. 12.-13. marraskuuta järjestettävän turnauksen tuottaa BLAST, ja se järjestetään Raleighissa, Pohjois-Carolinassa.

Kuten lehdistötiedotteessa todettiin, meille kerrotaan, että turnauksessa on 1 miljoonan dollarin palkintopotti ja että tämä yhteistyö BLAST:n kanssa on jatkoa edelliselle vuoden mittaiselle kumppanuudelle, jonka Epic Games ja turnausjärjestäjä allekirjoittivat vuonna 2021.

"Henkilökohtaisten Fortnite-tapahtumien paluu on käänteentekevä hetki FNCS-yhteisölle, ja BLAST on erittäin ylpeä voidessaan tukea tämän toteuttamista. Mahdollisuus järjestää tällainen odotettu tapahtuma vahvistaa entisestään kumppanuuttamme Fortnite Competitive -tiimin kanssa" , sanoi Leo Matlock, BLAST:n kehitysjohtaja.

Matlock jatkoi: "Tämä BLAST:n ja Fortnite Competitivein välinen kumppanuus on rakennettu ensiluokkaisen teknologian, alan johtavan tuotannon ja esports-asiantuntemuksen yhdistämiseen. Olemme innoissamme mahdollisuudesta, että tuhannet fanit voivat kokea Fortniten jälleen henkilökohtaisesti, emmekä malta odottaa, että pääsemme järjestämään unohtumattoman kaksipäiväisen turnauksen Raleighissa, Pohjois-Carolinassa marraskuussa.

Meille kerrotaan, että Invitationalin muoto ja aikataulu jaetaan pian, joten pidä sitä silmällä.

Fortnite

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä