Suomi
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

BLAST on solminut kumppanuussopimuksen vedonlyöntialusta Unikrnin kanssa

Monivuotisen sopimuksen myötä Unikrnia kutsutaan BLAST:n globaaliksi kumppaniksi.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

BLAST on laajentanut kumppaniluetteloaan lisäämällä esports- ja pelivedonlyöntialustan Unikrnin riveihinsä. Kuten blogikirjoituksessa todettiin, meille kerrotaan, että tämä on monivuotinen sopimus, jossa Unikrn kopioidaan BLASTin globaaliksi kumppaniksi, ja näemme myös parin tekevän yhteistyötä useiden aktivointien ja lahjojen parissa sekä näkevän Unikrn-brändäyksen BLAST Premier-sarjassa ja välittömässä BLAST.tv Paris Major.

"Olemme iloisia voidessamme toivottaa Unikrnin tervetulleeksi mukaan uusimpana globaalina kumppaninamme. Heidän räätälöity esports- ja pelitarjontansa tarkoittaa, että BLAST.tv Paris Major- ja BLAST Premier -turnaussarjojen faneilla on turvallinen, varma ja omistettu vedonlyöntialusta. Vuosi 2023 on jännittävä vuosi BLASTille, jossa tapahtuu enemmän tapahtumia kuin koskaan ennen, ja olemme innoissamme saadessamme Unikrnin mukaan tälle merkittävälle matkalle", sanoi BLAST:n kaupallinen johtaja Oliver Clarke.

Tällä hetkellä ei ole mainintaa mistään kauppaan liittyvistä taloudellisista seikoista, mutta meille kerrotaan, että Unikrnin integrointia BLASTin kanaviin tutkitaan tarkemmin, kun pääsemme yhä lähemmäksi Paris Major.

Counter-Strike: Global Offensive

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä